Transport

Lokal transport

Tog

Den Beauvais Jernbanestasjonen ligger 4 kilometer fra flyplassen. For eksempel tilbyr forbindelser til Gare du Nord i Paris og Amiens. Drosjer har en fast pris til stasjonen. I løpet av dagen en tur til jernbanestasjonen koster 11,00 EUR, på kveldstid og helger EUR 15,00.

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 70 kilometer fra sentrum av Paris. For å komme til flyplassen kan du ta motorveiene A16 og N1 i retning av Amiens (utgang 15 Amiens). Beauvais Tille er tydelig angitt på veiskiltene

En enveis skyttelbuss tur til Paris koster 14,00 EUR. Billetter kan kjøpes i ankomsthallen fra salget pulten på høyre side. Det er også en supershuttle (skranke i hallen på terminal 1) tilgjengelig fra flyplassen. Denne tjenesten tar deg til Disneyland eller et annet sted, direkte.

Bilutleie Beauvais Tille Lufthavn

Det er flere grener av bilutleiefirmaer (Avis, Ucar, Europcar, Hertz, National og Sixt). Du kan også gjøre en reservasjon på forhånd med EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser.

Taxi

Drosjer er tilgjengelig foran terminalen. I løpet av dagen en tur til Paris koster omtrent EUR 110,00 og natten EUR 150,00.

Flyplass Parkering

Flyplassen har om lag 1900 parkeringsplasser. De to nærmeste parkeringsmuligheter (P1 og P3) koster 19,50 EUR per dag og EUR 49,40 i 5 dager. I parkeringsanlegget P2, en dag koster 18,50 EUR og 5 dager EUR 45,30. For mer spørsmål om parkering, vennligst kontakt flyplassen på nettet.