Tjenester

Tjenester

Hoteller

Hotellet Les Jardins de la Madrague Lucciana ligger i nærheten av Bastia flyplass. For flere hoteller i nærheten av flyplassen og online hotell reservasjoner, kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr en stor mengde hoteller til konkurransedyktige (internett) priser.

Shopping og måltid

I avgangshallen finner du en bar og tre butikker. Ankomsthallen har en fast food-restaurant.

Bagasje

For informasjon om tapt og funnet gjenstander kan du kontakte flyselskapet. For Air France vennligst ring: tlf. 33 (0) 82 577 5775.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i den sentrale hallen som gir informasjon om flyplassen, rutetider og regionale turistattraksjoner. For mer informasjon vennligst ring: tlf. 33 (0) 49 554 5454.

Business

Det er ingen business-fasiliteter. Men i den sentrale hallen er det et kommunikasjonssenter med telefon og gratis Wi-Fi.

Handikappede

Flyplassen har tilpasset heiser og toaletter. Dessuten er det reserverte parkeringsplasser foran terminalen. Har du behov for ekstra hjelp ved avreise eller ankomst? Så vennligst informer reisebyrå eller flyselskap. Flyplassen vil gi for en rullestol eller andre typer av nødvendig assistanse.

Andre tjenester

Det finnes en minibank og en førstehjelpsutstyr innlegg i avgangshallen.