Tjenester

Tjenester 

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men Ajaccio er bare et kort stykke unna, og det finnes en reke hoteller på alle tjenestenivåer. Nærmeste hotell er Hotell Campo Dell'Oro (tel: +33(0)4 9522 3241),en kilometer fra flyplassen. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, her har de et stort utvalg av hoteller med mange internett priser.

Butikker og restauranter

Den lille flyplassen har et begrenset antall butikker og restauranter. Det er en bar, en iskrem butikk og en restaurant, det finnes det også noen butikker, inkludert et kunstgalleri.

Bagasje 

Den generelle informasjonsskranker fungerer også som informasjon for tapt og funnet elementer. Du kan ikke oppbevare bagasjen på Ajaccio Lufthavn.

Informasjon

Du kan finne informasjonen telleren i Central Hall, der du kan be om informasjon om ankomsttider og avgangstider for fly, buss og tog fra Ajaccio. Det er også dataskjermer med turistinformasjon om Korsika

Business

Ajaccio Lufthavn har ikke et forretningssenter, men det er planer for en i fremtiden. Omfattende forretnings fasiliteter kan bli funnet på Hotell Campo Dell’Oro og i Hotell Castel Vecchio i sentrum av Ajaccio.

Handikappede

Flyplassen er rimelig tilgjengelig for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpasset toalett.

Andre 

Det er ingen bank på flyplassen, men det er en minibank. Trådløst internett er tilgjengelig i terminalen.