Tjenester

Tjenester

Hoteller

Hotel Ülemiste (tel: +372(0)603 2600) and Hotel Susi (tel: +372(0)630 3300) ligger i nærheten av flyplassen. Andre hoteller nær flyplassen ligger på østsiden av sentrum av byen Reval Hotel Olümpia (tel: +372(0)631 5333) og Swissôtel Tallinn (tel: +372(0)624 0000). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. De har et stort utvalg av hoteller med gode internettpriser.

Butikker og restauranter

Det er et svært begrenset antall butikker på Tallinn Lufthavn. Det er en liten butikk med tobakk, alkohol og parfyme, en avis og magasinkiosk og noe som er helt spesielt en butikk som heter Havanas Humidor med ekte kubanske sigarer. Antallet steder å spise og drikke er også begrenset. I andre etasje er det en kafeteria og det er to snackbarer bak sikkerhetskontrollen.

Bagasje

En mistet og funnet skranke ligger i ankomsthallen (tel: 372 (0) 605 8313). I avgangshallen er det bagasjesafer, men må du gå til informasjonskranke for å få tilgang. Du kan bestille bærere (tel: 372 (0) 605 8300).

Informasjon

De ansatte i informasjonen (tel: 372 (0) 605 88 88) kan ikke bare fortelle deg mer om ankomst og avgangstider og om flyplassen, men også om kollektivtransport og hoteller.

Business

Tallinn Flyplass Lakeside Lounge er åpent for Business Class passasjerer i Finnair, LOT Polish Airlines, Aero Airlines, Lufthansa, KLM og passasjerer som har et Priority Pass. I tillegg til gratis drikke og snacks, tilbyr den også datamaskiner med internett-tilgang. Salongen har egne seksjoner for røykere og ikke-røykere. The Ülemiste Hotel har et forretningssenter, møterom og konferansesaler (se under Hotels).

Handikappede

Tallinn Lufthavn er bra tilrettelagt for funksjonshemmede. Den har tilpassede heiser og toaletter, gratis rullestol til og fra flyet hvor det også er rullestolskråninger. Rett foran terminalbygningen er det parkeringsplasser for bevegelseshemmede.

Andre tjenester

Tallinn Lufthavn er kanskje ikke stor, men det er fem reisebyråer med kontorer på flyplassen, og tre banker. I tillegg er det vekslekontorer og minibanker, samt et postkontor.