Tjenester

Tjenester

Hoteller

Zleephotel (45 tlf. (0) 7023 5635) er det eneste hotellet på flyplassen. For flere hoteller og online-reservasjoner, kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr mange hoteller til konkurransedyktige (internett) priser.

Shopping og måltid

Inne i terminalen er det butikker, restauranter, barer og fast-food alternativer.

Bagasje

For tapt og funnet elementer, kan du gå til skranken i ankomsthallen (tlf. 45 (0) 76 50 52 34). Det er også mulig å spørre etter tapte bagasjen på nettet. Flyplassen har oppbevaringsbokser.

Informasjon

For generell informasjon om Billund Lufthavn, ringe (tel. + 45(0)7650 5050) eller spør nettet for flere alternativer. Ankomsthallen har et reisebyrå. Her kan du få alle slags turistinformasjon.

Business

Meeting & Conference Center (tlf. 45 (0) 7 650 5450) ligger i tredje etasje i passasjerterminalen. Det tilbyr omfattende catering tjenester, et VIP-rom og 6 kontor og møterom. Det er 2 salonger inne i avgangshallen.

Handikappede

Billund Lufthavn har rullestoler tilgjengelig, men også har telecoils for hørselshemmede (fra innsjekking skranke B12). Det finnes en rekke parkeringsplasser reservert for funksjonshemmede. I tillegg til at flyplassen har tilpasset heiser og toaletter.

Andre tjenester

Inne i passasjerterminalen er det en utveksling kontor, et reisebyrå, en internettkafé og flere internett hot spots og en minibank.