Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte tog skal til flyplassen. Det er en skyttelbuss fra flyplassen til Brussel viktigste togstasjon (Brussel Sør) går hvert 30. minutt. For mer informasjon vennligst besøk Belgisk Jernbaner webside (tlf. +32(0)2528 2828).

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 46 kilometer fra sentrum av Brussel. Det ligger i nærheten av motorveiene A54 og E42 (exit 24). Veien skilt viser flyplassen som Aerogard-Lufthavn Brussels-Sør.

Det går regelmessig busser mellom Brussel og Charleroi. Bus service A går fra flyplassen til Charleroi Sør. En hver vei koster EUR 2,50. Bare på flyplassen er det mulig å kjøpe en "bolten bulk". Dette er en billett for både buss til Charleroi Sør og toget til stasjonen i Belgia.

To ganger per time er det en skyttelbuss fra flyplassen til Brussel 'viktigste jernbanestasjonen (Brussel Sør). Det vil ta deg til Brussel i en time. En hver vei med buss koster 13,00 EUR, en tur / retur 22,00 EUR. Bussholdeplassen ligger i krysset av "Frankrijkstraat 'og' Onderwijsstraat ". Billetter er til salgs inne i terminalen, men er også tilgjengelig på on line.

Bilutleie Charleroi Lufthavn

Europcar har en filial i Charleroi Lufthavn. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser samtidig.

Taxi

Drosjer er tilgjengelig foran terminalen. Du kan bestille en taxi med flere selskaper som Sympatax (tlf. +32(0)71 303 033) og Rapidtaxi (tlf. +32(0)71 315 555).

Flyplass parkering

Parkeringsplassen drives av Q-Park (32 tlf. (0) 2 711 1768), kan du velge mellom kort-og langtidsparkering. Express parkering (helt kort sikt parkering) og Lufthavn parkering for korttidsparkering. Det er flere alternativer for langtidsparkering: Flyplass parkering, Low Cost parkering og LockPark parkering.