Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller ved flyplassen, Antwerpen har imidlertid et stort utvalg av hoteller å tilby. Det nærmeste hotellet til flyplassen er Hotell Campanile (tel: +32(0)3236 43 55). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller med gode internettpriser.

Butikker og restauranter

Antwerp Lufthavn er en liten flyplass, det finnes en restaurant og en liten butikk med ting som aviser, magasiner og tobakksprodukter.

Bagasje

Fordi flyplassen i Antwerpen er liten, går bagasjehåndtering ekstremt glatt. Det finnes en luke for tapt og funnet eiendeler der du også kan oppbevare bagasjen.

Informasjon

På flyplassen er det en informasjonsskranke som også er tilgjengelig på telefon.

Business

Flyplassen brukes spesielt av forretningsreisende. Det finnes tre lounger som er knyttet sammen og kan gjøres om til en stor salong eller konferanserom, med kapasitet for 30 personer, det finnes også et auditorium med plass opptil 50 personer, catering kan også ordnes. For ytterligere informasjon (tel: +32(0)3285 65 13).

Handikappede 

Flyplassen er lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede toaletter. Hvis du trenger hjelp kan du gå til informasjonskranken.

Andre tjenester

Flyplassen er en såkalt WiFi hotspot for trådløst internett. Det er et museum på flyplassen hvor gamle fly er utstilt. Stampe & Vertongen Museet arrangerer også luftdåp med gamle fly. For omvisning på flyplassen (tel: +32(0)3 285 67 69).