Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Tirana Lufthavn.

Bil og buss

Tirana Lufthavn ligger 17 kilometer nordvest for den albanske hovedstaden. Flyplassen kan nås med leiebil via den nye motorveien Tirana - Durres.

Fra seks om morgenen til seks om kveld den Rina Ekpress Buss går hver time fra flyplassen til Nasjonalmuseet i sentrum av Tirana. En buss billett koster 250 lek.

Bilutleie Tirana Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskapene nær utgangen av ankomsthallen. Fire internasjonale utleiefirma er til stede ved Tirana Lufthavn: Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Taxi

Drosjer kan finnes utenfor ankomsthall. Noen har en meter, men dette betyr ikke sjåføren kommer til å bruke den. Sørg for å bli enige om en pris før du får i. En taxi til Tirana sentrum koster mellom 2000 og 2500 lek (den albanske valuta) og tar ca en halv time. Den offisielle ATEX drosjer (tlf: +355(0)68 204 598) er grå med rød logo.

Flyplass Parkering

Dert er en parkeringsplass (P1) ved siden av terminal. Du betaler 150 lek for den første timen, og deretter 120 lek per time. Ved siden av garasjen ligger en langsiktig parkeringsplass (P2). Her deg 300 lek per dag.