Tjenester

Tjenester

Hoteller

Dubai Internasjonale Hotell (tlf. 971 (0) 4 2244 000) er lokalisert på flyplassen (Sheikh Rashid Terminal). For flere hoteller og på linje reservasjoner, kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr et bredt utvalg av hoteller, til en konkurransedyktig (internett) priser.

Shopping og måltid

I terminalene er det mange butikker, restauranter og (snack) barer.

Bagasje

Flere salonger tilbyr bagasjeoppbevaring tjenester.

Informasjon

Informasjonskranke er plassert over hele flyplassen. T1 har en DTCM Turist Kiosk for turistinformasjon.

Business

Den Connect Business Center ligger på Dubai Internasjonale Hotell på flyplassen. Det er flere møterom og et konferanserom med alle tenkelige fasiliteter tilgjengelig. I tillegg til Connect, har flyplassen også Global Link Business Center i nærheten gate 16 i avgangshallen. Global link Business Center har arbeidsstasjoner med internett-tilgang, blant andre.

En spesiell VIP service (Al Majlis) kan følge reisende i luksus på flyplassen. Det er mange salonger med internettilgang ligger på terminalene.

Handikappede

Dubai Internasjonale Lufthavn er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter. I avgangshallen (i mellom rader A og B) er det skrivebord for funksjonshemmede reisende (tlf. 971 (0) 2 162 016).

Andre tjenester

Alle terminalene har banker, vekslingskontorer og minibanker. En Dokter tjenesten er tilgjengelig på terminal 1 første etasje, ved siden gate 13. I tillegg til dette har flyplassen en lekerom for barn, et avslapningsrom for kvinner, 4 bønnerom (separate rom for menn og kvinner). Det er en helse-klubb med et basseng og trenings og massasje fasiliteter. Det er spesielle organiserte turer for studenter.