Transport

Lokal transport

Tog

T-bane tog av selskapet IZBAN koble flyplassen med Izmir og mange steder i mellom, men også med steder sør for flyplassen.

Bil og buss

Izmir Lufthavn ligger 18 kilometer sørvest for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Den ligger langs veien fra Izmit til Selçuk, Efesos og Pamukkale. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Busser av selskapet ESHOT koble flyplassen med Izmir. Buss 200 går til Mavisehir, buss 202 til Alsancak Cumhuriyet Allè og buss 204 til den sentrale busstasjonen og Bornova T-banestasjon. For turister Havas skyttelbussen er enklere. Denne bussen går hvert 20. minutt.

Bilutleie Izmir Lufthavn

Du kan finne skranker på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Flere utleie selskaper er til stede på flyplassen i Izmir, inkludert noen lokale leverandører og internasjonale utleie selskaper som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er mange taxier utenfor ankomsthallen. Noen har en meter, andre ikke og noen sjåfører nekter å slå på apparatet. Sørg for å bli enige om prisen, før du får i.

Flyplass Parkering

I parkeringshuset på flyplassen i Izmir betaler du 7,50 lire for den første timen og 10,50 lire å parkere tre timer. På flyplassen nettsiden kan du beregne nøyaktig hvor mye du må betale for å parkere på flyplassen i Izmir.