Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Istanbul Sabiha flyplass. Det foreslås imidlertid å utvide nytt lys rail linje fra Kadiköy (asiatiske delen av Istanbul) til Kartal til flyplassen.

Bil og buss

Flyplassen ligger 40 kilometer sørøst for det asiatiske sentrum av Istanbul (Kadıköy) og 45 kilometer sørøst for den europeiske delen. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger langs veien som forbinder to motorveier: den såkalte TEM motorveien (E80) og E5, som både fører til Istanbul. Veien til flyplassen (eller til Istanbul) er tydelig skiltet på begge veier.

Skyttelbusser koble Sabiha flyplass med både asiatiske og den europeiske delen av Istanbul. Mer informasjon via telefonnummer +90 (0) 216 411 8600. Det er også flere faste busser fra selskapet IETT til for eksempel Levent, Bostancı og Kadıköy.

Bilutleie Istanbul Sabiha Lufthavn

Du finner mange skranker på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Ikke mindre enn ni utleiefirmaene er til stede i Istanbul Sagiha Lufthavn: Avis, Bostanci, Budget, Europcar, Hertz, Nord, National, Payless og Sixt. Du kan også bestille leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er taxier utenfor ankomsthallen (tlf: +90 (0) 216 588 0035). De har alle en meter. For en tur til Istanbul sentrum betaler du ca 90 lire. Du kan finne aktuelle taxi fares on-linje på flyplassen interaktive transport webside (også for buss forbindelser).

Flyplass Parkering

Et parkeringshus med plass til nesten 5000 biler er forbundet med terminalen. For den første timen betaler du 8 Lira, å parkere 1-3 timer 10 lire, for å parkere 3-6 timer 16 lire og 25 lire for en hel dag.