Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen mangel på innkvartering i denne av Tyrkia. Hoteller i nærheten av flyplassen inkluderer Spa & Thermal Hotel ThermeMaris (+90(0)252 694 8334), Dalaman Lufthavn Lykia Resort Hotel (tlf: +90(0)252 692 1777), Park Hotel (tlf: +90(0)252 692 3157) og Hilton Dalaman Resort & Spa (tlf: +90(0)252-4441981). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det finnes et rimelig utvalg av restauranter, kafeer og snackbarer på Dalaman Lufthavn, men du betaler en bratt pris for mat og drikke. Som for shopping er det de vanlige duty-free butikker og også noen suvenirbutikker.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Dalaman Lufthavn. Det er en tapt og funnet skranke nær bagasjeområdet.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i ankomsthallen for forespørsler om Dalaman Lufthavn, flytider og flyplass tjenester.

Business

Dalaman Lufthavn tilbyr ingen business tilgjengelig. Denne flyplassen er i hovedsak rettet mot turister, akkurat som hoteller og feriesteder i denne delen av Tyrkia.

Handikappede

Dalaman Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Du finner to banker (Vakıfbank og Denizbank), valutaveksling kontorer og minibanker i den sentrale hall. Du kan også finne Førstehjelp stasjonen her. I tillegg er det flere reisebyråer. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgjengelig, men du må kjøpe et forhåndsbetalt kort for å få tilgang til den. Flyplassen har et lekehjørne med dataspiller.