Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Milas Bodrum flyplass.

Bil og buss

Flyplassen ligger 36 kilometer nordøst for badebyen Bodrum og 16 kilometer sør for Milas. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra Bodrum følger du motorveien til Milas (D330). Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet. Reiser fra flyplassen til Bodrum tar ca 45 minutter, til Milas 20 minutter.

Selskapet Havas opprettholder en skyttelbuss mellom flyplassen og noen populære hotellene i Bodrum.

Bilutleie Bodrum Lufthavn

Du kan finne tellere på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Flere utleie selskaper er til stede ved Bodrum Lufthavn, inkludert lokale leverandører og internasjonal seg som Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Du kan finne drosjer utenfor ankomsthallen. Fast priser til ulike destinasjoner er tydelig angitt på et skilt. En taxi til Bodrum kostnader 45 euro, til Kusadasi 85 euro. Den offisielle valutaen i Tyrkia er den lire, men sjåførene også akseptere euro.

Flyplass Parkering

Det er en utendørs parkeringsplass utenfor terminalen. Det er ingen egne plasser for langtidsparkering, ingen forlater bilen hans her om natten.