Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Ankara Esenboğa Lufthavn.

Bil og buss

Ankara Esenboğa Lufthavn ligger 28 kilometer nordøst for den tyrkiske hovedstadens sentrum. Flyplass er lett tilgjengelig med leiebil, fra ringveien (O-20) rundt Ankara Özul Blvleads går til flyplassen. Veien er tydelig skiltet.

By busser (linje 442) opprettholde forbindelsen mellom flyplassen og Ankara sentrale busstasjonen. Busselskapet Havas opprettholder en skyttelbuss med den tyrkiske hovedstaden, med stop-overs i Cubuk, Pursakiar, Haskoy, Kecioren og Etlik (reisetid: ca. 50 minutter).

Bilutleie Ankara Lufthavn

Skranker for leiebil kan bli funnet i ankomsthallen. Fire utleie selskaper er til stede på Ankara flyplass: Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også bestille  en leiebil bruke tjenestene som tilbys EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Utenfor ankomsthallen er det mange drosjer som alle har en meter. En drosjetur fra Esenboğa Lufthavn til Ankara sentrum koster ca. 45 tyrkiske lire.

Flyplass Parkering

Den store parkeringshus på flyplassen er direkte forbundet med terminalen. Det er også en stor utendørs parkeringsplass. På flyplassens webside kan du beregne hvor mye du må betale for å parkere ved Ankara Esenboğa Lufthavn.