Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Chiang Mai Lufthavn.

Bil og buss

Chiang Mai Lufthavn ligger 4 kilometer sørvest for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via den såkalte Super Hovedvei (som du må betale toll), eller via veien fra Chiang Mai til Hod.

En buss går hvert 20 minutter mellom Chiang Mai Lufthavn og sentrum; kostnader: 25 baht.

Bilutleie Chiang Mai Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthaller. Det er flere utleiefirma stede ved Chiang Mai Lufthavn, inkludert lokale leverandører og internasjonal seg som Avis og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er en skranke i ankomsthallen hvor du kan bestille og betale for en taxi. Det er satt priser. En taxi tur Chiang Mai i sentrum koster 120 bath. Såkalte songteaws (en slags lastebil med ryggen et lite sete på begge sider) og tuk-tuks ikke er tillatt på flyplassen, men er tilgjengelige på offentlig vei, forbi parkeringsplassen.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass med plass til ca. 500 biler foran terminal. Det er ingen separate kort eller lang sikt parkeringsplasser. Du betaler 10 bath per time.