Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse mellom flyplassen og Taipei ennå, men det er i utvikling. Jernbanestasjon vil bli åpnet i 2013. Reisende vil da kunne nå Taipei sentrum i 35 minutter med tog. Toger vil også koble flyplassen med Zhongli.

Den high speed togstasjon ligger 8 kilometer fra flyplassen og kan nås med skyttelbusser.

Bil og buss

Flyplassen ligger 40 kilometer ved for Taipei sentrum og er lett tilgjengelig med leiebil via Nasjonal Motorvei 1 etterfulgt av Nasjonal Motorvei 2 som fører direkte til flyplassen. Du kan også komme til flyplassen via West Coast Expressway. Veien til Taoyuan Lufthavn er tydelig skiltet.

Bussene går til ulike destinasjoner i den taiwanske hovedstad. La omtrent en time å komme til sentrum av Tapei. Busser kjører også til flere andre steder, for eksempel Taoyuan By, Jhongli, Taichung, Banqiao og Changhua.

Bilutleie Taipei Taoyuan Lufthavn

Det er to bilutleiefirma stede ved Taipei Lufthavn. På Terminal 1 finner du skranke av Chingbing, i Terminal 2 er det EasyRent (del av Toyota).

Taxi

Du kan finne utenfor ankomsthallen. De har meter. En flyplass tilleggsgebyr på 15% legges til prisen. Du må også betale bompenger for motorveier separat. For mer informasjon om drosjer i Taipei Lufthavn du kan ringe til +886(0)3 398 2832 (Terminal 1) eller +886(0)3 398 3599 (Terminal 2).

Flyplass Parkering

Det er store parkeringssenter nær begge terminaler. De første 30 minutter er gratis. Hvis du parkerer lenge du betale NT$20 for hver halvtime, med en maksimal dagsrate på NT$490.