Transport

Lokal transport

Tog

Den såkalte A’REX (tlf: +82(0)32 745 7788) T-bane tog koble Incheon Lufthavn med de andre flyplassen i den sørkoreanske hovedstaden Gimpo Lufthavn, og fortsette via Digital Media City og Hongik Universitet til Seoul Stasjon i sentrum av byen. Ekpresser Togene går på timen og på halv time og dekke det totale distansen i 43 minutter; vanlig tog tar ti minutter mer.

Bil og buss

Flyplassen ligger 70 kilometer vest for Seoul. Fra byen flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Det er en spesiell vei utelukkende for trafikk til og fra flyplass, Incheon Internasjonale Lufthavn Expressway. Merke: Når du er på denne motorveien kan du ikke gå av før endepunktet! Gangbyeonbukro motorvei, som går rett gjennom Seoul, forbinder med motorveien til flyplassen.

Flere busser koble Seoul Incheon Lufthavn med ulike destinasjoner i byen og andre steder og provinser. Telle minst en time å komme fra flyplass til sentrum.

Bilutleie Seoul Incheon Lufthavn

Du vil finne en skranke på bilutleie selskaper i ankomster hallen. Kun to utleiefirmaer er tilstede ved Seoul Incheon Lufthavn: Avis og Kumho Rent-A-Car.

Taxi

Du finner mange drosjer utenfor ankomsthallen, delt inn i Standard drosjer, DeLuxe drosjer og Deluxe Jumbo drosjer (minibusser). Satsen for en tur til Seoul varierer fra 45,000 won for en standard taxi til 80,000 won for en luxury taxi. Som er reservert for utlendinger og betale en fast rente.

Flyplass Parkering

En stor kortsiktig parkeringshus er forbundet med terminal. Det er også en open-air langsiktige parkeringsplass. I garasjen betaler du 1,200 won for den første timen og deretter 600 won per 15 minutter, er dagsraten 12,000 won. Parkering  ved open-air parkeringsplassen kostnader 1,000 won per time, er dagsrate er 8,000 won. Mer informasjon om parkering på Seoul Incheon Lufthavn kan fås via telefonnummer +82(0)32 741 0114.