Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Riyadh Lufthavn.

Bil og buss

Riyadh Lufthavn ligger 35 kilometer nord for sentrum. Flyplassen  er lett tilgjengelig med leiebil. Fra byen følger du King Fahd Vei eller Al - Takhassousi Vei. Flyplassen kan også nås via Øst mellomstatlig hovedvei. Veien til flyplassen er tydelig  skiltet langs alle disse veiene.

Bortsett fra skyttelbusser fra de store, internasjonale hoteller er det ingen bussforbindelse mellom flyplass og Riyadh.

Bilutleie Riyadh Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthall. To internasjonale utleiefirma  (Avis og Budget) og flere lokale de har en tilstedeværelse. Kun menn kan leie en bil som kvinner ikke har lov til å kjøre bli i Saudi Arabia. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

På drosjer er det eneste middel til offentlig transport mellom flyplassen og Rydh. På flyplassen far du bare finne offisielt registrerte drosjer (gjenkjennelig ved flyplassen logoen), som du må betale på forhånd på en billett kiosk. Turen til Riyadh sentrum tar ca en halv time.

Flyplass Parkering

På begge sider av moskeen på motsatt side av terminalen er det en tre etasjes parkeringshus. Begge garasjer, med en total kapasitet på mer enn 11.000 biler, er forbundet med terminal.