Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men Elaf Jeddah Hotel (tlf: +966(0)2 215 0525) ligger i nærheten. Andre hotell i nærheten Jeddah lufthavn er Dalat al-Mataar Hotel (tlf: +966(0)2 685 7788), Golden Tulip Hotel (tlf: +966(0)2 631 2201) og Albilad Hotel (tlf: +966(0)2 694 4777). Disse siste tre hotellene ligger rett ved Rødehavet, halvveis flyplassen og Jeddah sentrum. For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det finnes et godt utvalg av restauranter, kafeer, snackbarer og butikker, både foran og bak skikker. Det er ingen spesielle duty-free butikker, fordi alle varer i Saudi Arabia er tollfrie. Ingen alkoholholdige drikkevarer serveres eller selges til Jeddah Lufthavn.

Bagasje

Du kan lagre deg bagasje i et skap eller levere det til en skranke. Å spørre om tapte gjenstander du ringe +966 (0) 2 685 5526.

Informasjon

I ankomsthallen er det en informasjonsskranke (tlf: +966 (0) 2 640 5000) for forespørsler om Jeddah Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Nesten alle ansatte snakker engelsk, og noen ganger også fransk eller tysk.

Business

På ulike VIP Lounger kan du fakse, kopiere og bruke internett. Omfattende forretningsfasiliteter (inkludert møterom og konferanserom) er tilbudt av Elaf Jeddah Hotel (se Hoteller).

Handikappede

Jeddah Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter. Rett foran terminalen parkeringsplasser har vært reservert for funksjonshemmede reisende.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalene. Trådløst internett er også tilgjengelig (ikke gratis) og det er et postkontor i ankomsthallen. Bak skikker det er en stor moské.