Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er et hotell ved flyplass, Oryx Rotana Hotel (tlf: +974(0)4402 3333). To andre hoteller, Marriott Hotel (tlf: +974(0)4429 8888) og Al Sharq Village (tlf +974(0)4425 6666) er nær Ankomst Terminal. Andre hotell i nærheten av flyplass inkluderer Al Seef Hotel (tlf: +974(0)4432 6887) og Mövenpick Hotel (tlf: +974(0)4429 1111). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Doha Lufthavn har enorme duty-free butikker. Selv om alkohol er forbudt i landet, er alkoholdiger drikkevarer selges i disse duty-free butikker. Du kan selvfølgelig bare eksportere dem. Det finnes også et bredt utvalg av restauranter og snackbarer, men du vil lete forgjeves etter en bar som serverer alkohol.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Doha Lufthavn. Det er ingen skap du kan heller ikke sette bagasjen din på en skranke. For henvendelser om tapte elementer må du slå til en av de informasjons kiosker.

Informasjon

For spørsmål om flyplass, flytider og Doha Lufthavn tjenester du kan slå til de ulike informasjonsskranke spredt rundt terminaler.

Business

Det luksuriøse salonger av ulike flyselskaper alle tilbyr business tilgjengelig som faks, kopimaskin og internettilgang. En liten møte plass (maks. 4 personer) er tilgjengelig på Oryx Lounge (tlf: +974(0)4465 6658). Omfattende business tilgjengelig tilbys av flyplass hotell Oryx Rotana og den fem stjerners hoteller i nærheten (se Hoteller).

Handikappede

Doha Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. I tillegg parkeringsplasser har vært reservert for funksjonshemmede reisende nær inngangen av terminaler.

Andre tjenester

Minibanker og filialer av Qatar National Bank kan bli funnet spredt rundt terminaler. Det er også tre moskeer, to for menn (i Avreise Terminal og i Ankomst Terminal) og en for kvinner (i Avreise Terminal). Det er et postkontor i Avganger Terminal. Gratis trådløst internet (Wi-Fi) er tilgjengelig på alle terminaler og du kan fritt bruke datamaskiner på internet kiosker. Det er en lekeplass i Avreise Terminal. Den medisinske klinikken kan nås via en av de informasjonsskranke. Røykere kan bli funnet på Avgang og Transitt terminaler, men ikke i Ankomst Terminal.