Transport

Lokal transport

Tog

Det er to togforbindelser mellom flyplassen og Kuala Lumpur: express toget KLIA Ekspres (med check-in muligheter på jernbanestasjonen i Kuala Lumpur) og KLIA Transit som følger den samme rute, men stopper på flere stasjoner.

Bil og buss

Flyplassen ligger langs motorveien fra den malaysiske hovedstaden og sørover (North-South Central Link Expressway, reisetid til/fra Kuala Lumpur: ca. en time). Dette er en bomvei. Et alternativ er motorveien mellom Kuala Lumpur og Seremban. Veiene til Kuala Lumpur og til flyplassen er tydelig indikert.

Det finnes en stor busstasjon i underetasjen på parkeringshuset (Section C). Busser avgår derfra til Kuala Lumpur og flere destinasjoner i Malaysia.

Bilutleie Kuala Lumpur Internasjonal Lufthavn

I ankomsthallen finner du skranker til bilutleieselskapene Avis, Budget, Hertz, National and Thrifty. Du kan også bestille leiebil på forhånd ved å bruke tjenestene EasyTerra tilbyr. De sammenligner prisene til flere leverandører på ett sted.

Taxi

I ankomsthallen er det en luke hvor du kan kjøpe billett for taxi. De faste prisene til Kuala Lumpur er opp til RM 60.00. Ikke forhandle tilbud fra ulovlige taxisjåfører!

Flyplass Parkering

I korttids parkeringshuset er det en direkte forbindelse til terminalen. Dette parkeringshuset er delt opp i fire seksjoner (A, B, C og D). I seksjon B og C betaler du RM 3.50 for den første timen, for den andre timen RM 3.00, for den tredje timen RM 2.50 og deretter RM 2.00 per time. Ved terminalen for laprisflyselskapene er det et parkeringsområde hvor prisene ikke er særlig lavere, bortsett fra de to første timene (RM 1.00 per hour).