Tjenester

Tjenester

Hoteller

På Kuwait Lufthavn ligger Safir Lufthavn Hotel (tlf: +965 2472 5000) hovedsak ment for transitt passasjerer. Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Crowne Plaza Kuwait (tlf: +965 2184 8111), Ramada Kuwait Hotel (tlf: 965 2182 1111), Hawthorn Hotel & Suites (tlf: +965 2262 6111) og Palms Beach Hotel & Spa (tlf: +965 2564 6266). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Med åpningen av det kommersielle sentrum Kuwait Lufthavn har fått en enorm shoppingområde: ikke mindre enn 30.000 kvadratmeter! Bortsett fra store duty-free butikker finner du i hovedsak luksuriøse butikker: designer klær, designer butikker og gullsmeder. På Kuwait Airport har du også et stort utvalg av restauranter, snackbarer og kafeer, både i terminalen og i det kommersielle sentrum.

Bagasje

For tapte-og-funnet gjenstander må du slå til flyplassen sikkerhet. Du kan sjekke på online om kofferten din eller andre gjenstander har blitt funnet.

Informasjon

Det er tre informasjonsskranker: i ankomsthallen, i avgangshallen og i Transitt Hall. Her kan du spørre om Kuwait flyplassen, flytider og flyplass tjenester. Du kan også få informasjon på telefon via flyplassens generelle telefonnummer: 965 2433 6699.

Business

Det er flere luksus VIP-lounger på Kuwait Lufthavn. Safit Lufthavn Hotel har et forretningssenter, og du kan leie små møterom. Omfattende forretnings fasiliteter, inkludert konferanserom, er tilgjengelig på virksomheten i Kuwait By (se Hoteller).

Handikappede

Kuwait Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. Det er også tekst telefoner.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalene. Det er også babyens rom, bønnerom for muslimer, dusjer og stillhet rom. Førstehjelp-stasjonen kan nås via en av de informasjonsskranker eller en av telefoner (direkte, kort nummer er notert på telefoner). Det er en lekeplass i avgangshallen.