Tjenester

Tjenester

Hoteller

Flyplass Hotel i Terminal 2 er et transit hotel. Ved siden av den ligger flyplassen Gjestehus som tilbyr enkle rom, men dette kan være et alternativ for reisende som reiser på et tidlig fly. Annet hotel i nærheten Xi'an Xianyang Lufthavn er det Flyselskaper Hotel Shaanxi (tlf: +86(0)29 8879 7000). Annet enn at du må gå til Xi'an, hvor du kan finne Mingdu International Hotel (tlf: +86(0)29 8659 8111), Golden Flower Hotel Xi'an (tlf: +86(0)29 8323 2981) og Sofitel Xi’an (tlf: +86(0)29 8792 8888).

Butikker og restauranter

Flyplassen tilbyr noen restauranter og kafeer. Selv om enkelte restauranter tilbyr også vestlige retter, anbefaler vi at du prøver en av de kinesisk spesialiteter, da disse er av mye bedre kvalitet.

Shopping fasiliteter er begrenset, selv om Xi'an Xianyang Lufthavn hevder at prisene i Duty-Free butikken er så lave som på Hong Kong Lufthavn.

Bagasje

Det er en tapt og funnet skranke nær bagasjeområdet.

Informasjon

Du kan finne informasjonsskranke i både Ankomster og Avganger Haller som kan nås via den generelle telefonnummer +86(0)29 8879 8450. Turistkontor har også en skranke i ankomsthallen for informasjon om steder å se i og rundt Xi’an.

Business

Bortsett fra grunnleggende fasiliteter som tilbys av den informasjonsskranker Xi’an Lufthavn tilbyr ikke forretnings fasilitter (dette vil trolig endre når den tredje terminal er i drift). Omfattende forretnings fasiliteter, inkludert møterom og konferanserom, tilbys av business hoteller i sentrum (se Hoteller).

Handikappede

Xi’an Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det finnes tilpassede heiser og toaletter og parkeringsplasser har vært reservert for funksjonshemmede reisende rett foran terminal.

Andre tjenester

I den gamle Terminal 1 finner du en Billett Senter hvor du kan kjøpe billetter til både innenlandske og internasjonaler flyvninger. Internasjonale flyreiser veien i hovedsak går til nabolandene, slik som Korea, Japan og Thailand