Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Shenzhen Lufthavn.

Bil og buss

Shenzhen Lufthavn ligger 32 kilometer nordvest for sentrum. Flyplassen kan nås på ulike måter ved å leie bil: via Guang-Shen Expressway, Jihe Expressway og National Vei 107. Disse veiene koble flyplassen med for eksempel Hong Kong, Macau, Guangzhou og Dongguan. Motorveien nettverk rundt flyplassen kan være forvirrende, også fordi ikke alle destinasjoner er angitt på engelsk.

Hver halvtime busser drar til Hong Kong og Shenzhen. Det er også flere minibusser som forbinder flyplassen med Shenzhen.

Det er også en fergeforbindelse med Hong Kong. Den raske fergene av TurboJET permisjon fra Fuyong bryggen. En gratis buss går fra flyplassen til kaien.

Bilutleie Shenzhen Lufthavn

Du kan finne skranke av lokale kinesisk bilutleie selskaper og det internasjonale selskapet Avis i Ankomsthallen.

Taxi

Drosjer kan finnes utenfor ankomsthallen. De kan ikke bare ta deg til Shenzhen, men også til steder som Hong Kong eller Dongguan. Pass på at sjåføren slår på måleren, eller bli enige om en tydelig pris på forhånd.

Flyplass Parkering

Det er en stor parkeringsplass nær Terminal A og et stort parkeringshus i nærheten Terminal B. De første 15 minutter er gratis, etter at du betaler 10 yuan for den første timen og deretter 2 yuan per time med maksimalt 50 yuan per dag. Mer informasjon via +86(0)755 2751 9786 (parkering ved Terminal A) eller +86(0)755 2751 9739 (parkering på Terminal B).