Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Macau Lufthavn, men det er en på flyplassen inngangen veien, Golden Crown China Hotel (tlf: +853(0)28 851 166). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Regency Hotel‎ (tlf: +853(0)28 831 234), Grand Hyatt Macau Hotel‎ (tlf: +853(0)28 681 234), Hotel Taipa‎ (tlf: +853(0)28 821666) og Westin Resort Macau (tlf: +853(0)28 871 111).

Butikker og restauranter

Det er bare et begrenset antall av å spise og drikke fasiliteter på Macau Lufthavn. Det er bare to restauranter, en før og en etter skikker. I tillegg er kvaliteten dårlig. Selv om kinesiske retter er noe fornuftig, du bedre holde seg borte fra vestlige retter i disse restaurantene. Antallet butikker er også begrenset. Du vil finne et stort King Power Duty Free Shop.

Bagasje

Du vil finne skap i avgangshallen som du betaler 20 patacas per 24 timer. Det er en tapt-og-funnet pulten i ankomsthallen.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i det sentrale hall for forespørsler om flytider og flyplassen tjenester. Men ikke alle ansatte er flytende i engelsk.

Business

Den flyplass Lounge tilbyr grunnleggende fasiliteter som faks, kopiering og internettilgang. Du kan også foreta internasjonale samtaler. Omfattende fasiliteter tilbys av hotellene og kasinoene i Macau. Det er nok av muligheter til å leie møterom og (noen ganger store) konferanserom.

Handikappede

Macau Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner.

Andre tjenester

Det er flere banker som ikke bare veksle penger, men tilbyr også andre finansielle tjenester. Penger vekslingskontorer kan finnes både før og etter tollen, minibanker er spredt rundt terminalbygningen. Det er også to røykeområder. Dette er spesielle, fordi de ikke er trange lite rom som du finner på andre flyplasser, men åpne områder hvor røyken finnes ved en "luftporten".