Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse mellom flyplassen og Kunming. Det finnes busser til en av de to jernbanestasjoner i byen, hvor du kan reise videre til andre destinasjoner.

Bil og buss

Kunming Lufthavn ligger bare fire kilometer fra sentrum og er lett tilgjengelig med leiebil. Kun Shi Hovedvei fører direkte til flyplassen. Dette motorvei forbinder med både ytre og indre ringvei av Kunming. Via disse ringveier kan du enkelt tilgang til hvilken som helst destinasjon i byen. Husk skjønt at mange destinasjoner angis bare på kinesisk.

Tre byens busser (52, 67 og 78) kobler flyplassen med Kunming. Disse bussene har sin endestasjon på ett av de to jernbanestasjoner i byen.

Mange hoteller tilbyr en skyttelbuss.

Bilutleie Kunming Wujiaba Lufthavn

Det er bare tellere av kinesiske bilutleie selskaper i ankomsthallen. I de fleste tilfeller leier de ut sjåfør-drevne biler.

Taxi

Det er drosjer utenfor ankomsthallen. Ikke alle taxier har en meter, og når de gjør det, sjåfører hevder ofte blir de brutt. En tur til byen tar ca 20 minutter og koster ca 15 yuan.

Flyplass Parkering

De kortsiktige parkeringsplassen ligger rett utenfor terminalen. En open-air langsiktig parkeringsplassen ligger litt lenger ut. Mer informasjon om parkering på Kunming Lufthavn via tlf: +86 (0) 871 711 6114.