Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Hangzhou Xiaoshan Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 27 kilometer øst for Hangzhou sentrum og 15 kilometer fra Xiaoshan. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil som motorveien Shanghai-Hangzhou-Ningbo går direkte langs flyplassen og avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Flere busser kjører fra flyplassen til Hangzhou og Xiaoshan. Det er også langdistanse busser til andre destinasjoner, inkludert Yiwu, Suzhou og Wuzhen. En buss billett til Hangzhou togstasjon koster 20 yuan. Mer informasjon om bussene ved Ticket Center i ankomsthallen.

Bilutleie Hangzhou Xiaoshan Lufthavn

Nær venterom på busstasjonen finner du skranke av ett leiebil firma: Top One. Her kan du bare leie en bil for en kort periode på maksimalt 7 dager.

Taxi

Du kan finne taxier utenfor ankomsthallen. Pass på sjåføren slår på måleren. Hvis han ikke vil, eller hvis taxi har noen meter, sørg for å bli enige om en pris på forhånd. For de første 3 kilometer betaler du 4 yuan, etter prisen blir to yuan / km og som på 10 km 3 yuan / km. For "luksus" drosjene betaler du litt mer.

Flyplass Parkering

Parkeringsplasser P1 og P2, rett utenfor terminalen, er for kortsiktig parkering. Fra den langsiktige parkeringsplasser, P3 og P4, skyttelbusser kjøre til terminalen. Det finnes også en garasje under terminalbygningen. For mer informasjon om parkering på Hangzhou Lufthavn: tlf: +86 (0) 571 8666 2176.