Transport

Lokal transport

Tog

Flyplass Ekspress Linje er en T-Bane linje som bringer deg raskt til Beijing sentrum. T-banen går fra Terminal 3, via Terminal 2 til Sanyuanqiao og Dongzhimen stasjoner i kinesiske hovedstad. En tur tar bare 20 minutter.

Bil og buss

Internasjonale flyplass ligger 32 kilometer nordøst for Beijing sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig: du kan nå flyplassen leiebil via intet mindre enn fire veier. Den Flyplass Ekspressway går fra den tredje ringvei til terminaler 1 og 2, kjører andre Flyplass Ekpressway fra femte ringvei til Terminal 3. Og det er også de nordlige og sørlige Flyplass Linje. For alle disse veiene må du betale toll.

Det er gode bussforbindelser mellom Beijing Internasjonale Lufthavn og ulike steder i byen, inkludert Xidan, Fangzhuang, tog stasjon, Zhongguancun, og Nanyuan Lufthavn (for innenriksflygninger med China United Airlines). For informasjon om bussruter du kan ringe til +86(0)10 6459 4375/6.

Bilutleie Beijing Hovedstad Internasjonale Lufthavn

I ankomsthallen av Terminal 2 er det skranke av kinesisk og internasjonal bilutleie selskaper: Avis, Top One, China Auto Rental og Shouqi. I Terminal 3 bare ett utleie selskap er til stede: Hertz.

Oppmerksomhet: et internasjonalt førerkort er ikke gyldig i Kina. Du kan bare kjøre med en kinesisk førerkort. For utlendinger er det midlertidig førerkort tilgjengelig. Bilutleie selskapet kan hjelpe deg.

Taxi

Det er mange drosjer (tlf: +86(0)10 6455 8892) tilgjengelig på Beijing Internasjonale Lufthavn. Det er et minste honorar på RMB 10 for de første tre kilometer, etter at du betaler RMB 2 per kilometer. Dersom turen er mer enn 15 kilometer (som alltid er tilfelle hvis du ønsker å dra til Beijing) er det en tilleggavgift på 50% på den totale billettprisen, for sjåføren å komme tilbake.

Flyplass Parkering

Det fleste internasjonale reisende vil ankomme eller avviker fra Terminal 3. Nær denne terminal finner du parkeringshus P3 (tlf: +86(0)10 6453 2046) som kan romme 3400 biler. De første 30 minutter er gratis. Den eneste halve time koster RMB 6 og deretter RMB 5 per halvtime. Den dagsraten er RMB 80.