Transport

Lokal transport

Tog

Det eksisterer ingen togforbindelse til flyplassen.

Bil og buss

Phnom Penh Lufthavn ligger om lag sju kilometer vest for sentrum. Fra byen, følg Confederation de la Russie (russisk Boulevard), som fører frem til National Road 4 (retning Sihanoukville), rett før krysset med National Road 3 i retning av Kampot, ligger flyplassen på venstre side.

Det er ingen bussforbindelse til flyplassen, Phnom Penh har ingen rutebusser.

Bilutleie - Phnom Penh Internasjonale Lufthavn

Det eksisterer bilutleiefirmaer på flyplassen, men det finnes ingen internasjonale selskaper i Kambodsja. Det er kunlokale selskaper som vanligvis leier ut sjåfør-drevne biler.

Taxi

Taxiene står foran ankomsthallen. Det er en fast rate på $ 9,00 til alle destinasjoner i sentrum av Phnom Penh. Helt nytter det at det også finnes motortaxis (tuktuks) på flyplassen som tar lavere priser, $ 5,00 til $ 7,00. Mopeddrosjer har ikke lov tilå plukke opp passasjerer på flyplassen, men du kan gå til avkjørselen og praie en. En moped taxi koster $ 2,00 - $ 3,00, men de vil starte med å spørre mer spørsmål rundt destinasjon.

Flyplass Parkering

Foran terminalbygningen er det en stor parkeringsplass, prisen for den første halve timen er 1500 riel, etter dette er 1000 riel pr halvtime.