Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Amman Lufthavn ennå, men det er planlagt å bygge en jernbane forbindelse mellom flyplassen og den jordanske hovedstaden sentrum. Det er ikke klart når disse planene skal materialisere seg.

Bil og buss

Flyplassen ligger 32 kilometer sør for Amman og er lett tilgjengelig med leiebil. Fra Amman sentrum tar du motorveien med nummer 15 sørover. Avkjøringen til flyplassen er rett før byen Al Jizah og er tydelig skiltet.

Hvert. 30 minutter (om natten mellom 22.00-07.00 hver time) og Flyplass Ekspress Buss (tlf: +962(0)6 592 7665) går fra flyplassen til Amman sentrum (Abdali).Turen tar ca. 45 minutter og en buss billett koster 1,50 dinar.

Bilutleie Amman Lufthavn

Du kan finne skranker for bilutleie i ankomsthallen. Det finnes ulike utleiefirmaene stede ved Amman Lufthavn inkludert mange lokale leverandører og to internasjonale dem: Budget og Europcar. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjeneste som EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer i Amman lufthavn er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Du kjøper en billett i en kiosko. Det er satt priser som er tydelig angitt på et skilt. For bestilling og informasjon rin du +962(0)6 4451 302. Offisielle taxier er gule med en grønn logo på siden.

Flyplass Parkering

Totalt er det seks parkeringsplassser med en total kapasitet på 1400 biler. Parkeringsavgift er ekstremt lav. For en hel dag parkeringsplass du betaler mindre enn 4 dinar.