Transport

Lokal transport

Tog

Det er to togforbindelse til flyplassen. Keikyū tog forbinder Haneda Lufthavn med Shinagawa og Yokohama togstasjoner. Denne linjen kan også kobles med Toei Asakusa Linje, som går gjennom de østlige bydelene i Tokyo.

Bil og buss

Flyplassen ligger 15 kilometer sør for Tokyo sentrum. Kawasaki og Yokohama ligger sørvest for flyplassen. Tokyo Internasjonale Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil via hovedvei 1. Husk at veier i Tokyo og spesielt rundt flyplassen er ofte svært opptatt. Sørg for gi tilstrekkelig tid for ikke å gå glipp av flyet ditt!

Det finnes flere bussforbindelser fra Haneda Lufthavn til destinasjoner i Tokyo, Kanagawa, Chiba, Saitama og andre steder i Kanto-regionen. I ankomsthallen finner du et kart tegn med vei informasjon. Her kan du også kjøpe bussbilletter, til en skranke (den samme som for hotellbestiller) eller ved en billettautomat.

Bilutleie Tokyo Internasjonale Lufthavn

Det er to generelle bilutleiefirma (Japaren Bilutleie og Nippon Rent-a-Car) på Tokyo Lufthavn, de tre andre er knyttet til japanske bilmerker (Mazda, Nissan og Toyota). Du kan finne skranke i ankomsthallen.

Taxi

Drosjer kan bli funnet utenfor terminal. En taxi til sentrum av Tokyo er ikke billig, forventer rundt 7000 yen. Et billigere alternativ er Flyplass Skyttelbuss, som du kan bestille et sete online.

Flyplass Parkering

Det finnes et stort parkeringshus, i nærheten av terminal. For de første 4½ time betaler du 150 yen per 30 minutter. Den priser for de første tre dager er 1,500 yen, etter at prisen er 1,000 yen per dag. Du kan reservere parkeringsplass på nettet. For mer informasjon om parkering på Tokyo Internasjonale Lufthavn kan du ringe +81(0)3 6428 0121.