Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Denpasar Lufthavn, men det er flere rom i nærheten. Harris Tuban Hotel (tlf: +62(0)361 765 255) er en av de nærmeste. Andre hotell i nærheten av flyplass inkluderer Ramayana Resort & Spa (tlf: +62(0)361 751 864), Santika Beach Hotel Bali (tlf: +62(0)361 751 267) og Holiday Inn Resort Baruna (tlf: +62(0)361 755 577). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det er ganske mange spiser fasiliteter på Bali Denpasar Lufthavn, både innenfor og utenfor terminal. Mange boder som serverer mat er i hovedsak rettet mot reiseguide, drosjesjåfører og andre som tilbringer timer på flyplassen, men det er også grener av internasjonale kjeder som McDonald’s, KFC, Starbucks og Thai coffee shop Black Canyon. Shoppingområdet består hovedsakelig av suvenirbutikker. Prisene er betydelig høyere enn andre steder på Bali.

Bagasje

Du kan sette inn bagasjen ved en skranke ved inngangen til den internasjonale terminal. Det er også tapt og funnet kontor. Det er også noen skap (ved siden av McDonald’s).

Informasjon

I ankomsthallen av både det internasjonale og det innenlandske terminal er det en informasjonsskranke for forespørsler om flytider og flyplassen tjenester.

Business

Det er noen VIP-lounger på flyplassen som tilbyr grunnleggende fasiliteter som faks, kopiering og internettilgang. For mer omfattende fasiliteter, inkludert møterom og konferanserom, må du slå til en av de større hoteller eller skianlegg på Bali, som Holyday Inn (se Hoteller).

Handikappede

Bali Denpasar Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Portene, Ankomst og Avgang Hall og fasiliteter er alle plassert i første etasje. Det er tilpasset toaletter og nær terminal parkeringsplasser er reservert for bevegelseshemmede personer.

Andre tjenester

I korridoren mellom de to terminaler kan du finne banker, penger vekslingskontor og minibanker. Det er også et lite postkontor, en massasjesalong og et apotek. Førstehjelp stasjon kan nås via informasjonsskranke eller via en av telefoner i terminaler.