Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togstasjon inne i terminal. Å reise med tog til Chennai du trenger for å gå til motorveien og ta tunnelen til Tirisulum togstasjon. Kjøp en førsteklass billett, fordi resten av toger er ofte overfylte. En T-banestasjon er forventet å bli åpent i 2012, slik til reisende direkte med metro fra terminale til Chennai.

Bil og buss

Chennai Internasjonale Lufthavn ligger 19 kilometer sørvest for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil, minst utenfor rushtiden, via Natiosjonal ringvei 45. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Buss 18A forbinder terminal med Chennai sentrum. La ca. 45 minutter reisetid. Det finnes også en annen buss med nesten det samme nummeret, B18, som er litt dyrere, så det er aircondition.

Bilutleie Flyplass

Du kan leie biler i ankomsthallen. Det er tre bilutleiefirma stede ved Chennai Lufthavn: Avis, Budget og Hertz. De leier ut biler med og uten sjåfør. Minstealder for å kjøre leiebil selv er 25.

Taxi

Når du forlater terminal, vil du bli stomet av taxi sjåfør ønsker deg som kunde. For å unngå dette kaoset du bedre bestille taxi på en av de mange billetten kiosker. Du vil da bli guidet til taxi i de respektive selskapet, og vil ikke bli plaget til av påtrengende mennesker. En taxi fra flyplassen til Chennai sentrum vil koste om lag 450 rupess.

Flyplass Parkering

Det er parkeringsplasser foran begge terminaler tilbyr plass til 600 (innenlands terminal) og 100 (internasjonal terminal) biler. Satsen variere mellom 60 og 100 rupess.