Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte togforbindelse med flyplassen, men det er to stasjoner i nærheten: Manila Light Rail stasjon Baclaran og jernbanestasjon Nichols. Det er foreslått å utvide den såkalte gule linje i lyset jernbane nettet til flyplassen.

Bil og buss

Flyplassen ligger 7 kilometer sør for sentrum av den filippinske hovedstaden. Ved å leie bli kan du komme deg til flyplassen fra sentrum via Sør Luzon Expressway. Veien til flyplassen er tydelig skiltet. Husk at trafikken i den filippinske hovedstaden er ofte svært opptatt.

Flere bussruter kobler flyplassen med forskjellige destinasjoner i Manila. Noen busser stopper på alle terminaler, andre kun på Terminal 3. Såkalte jeepneys også kjøre fra flyplassen til byen og til by banestasjon Baclaran (se Tog)

Bilutleie Manila Lufthavn

Det er flere bilutleiefirma stede ved Manila Ninoy Aquino Lufthavn. Internasjonale seg som Alamo, Avis, Budget, Europcar og Hertz, men også mindre kjente seg inkludert Nissan Rent-a-Car, Pacific Blue og Sunshine. Du kan finne skranke av utleiefirma i ankomsthallen.

Taxi

På Manila Lufthavn vil du bli kontaktet av folk på jakt etter kunder for sin "taxi". Vi anbefaler å ignorere disse forespørslene. Du bør nok ta en offisiell taxi. Du kan bestille en taxi på en billett kiosk. En tur til Manila sentrum koster rundt 200 pesos og tar, avhengig av trafikken, til 30 minutter mer enn en time.

Flyplass Parkering

Det er open-air parkeringsplasser på de tre internasjonale terminaler. Det er en fast sats på 35 pesos, uansett hvor lenge du parkerer bilen. Å la bilen stå om natten må du betale 50 pesos per natt, men sikkerhetsgrunner først må du rapportere dette med sikkerhet. Det er en parkeringsplass nær den nye Terminal 3. Mer informasjon om parkering på Manila Lufthavn via telefon +63(0)2 877 1109, forlengelse 748.