Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen i Tunis.

Bil og buss

Flyplassen ligger 7 kilometer nordøst for Tunis. Veibeskrivelse til flyplassen er angitt fra i sentrum, er reisetiden 15-30 minutter, avhengig av trafikken.

SNT buss linje 35 har avgang hvert 30. minutt til sentrum av Tunis, og en billett koster mindre enn 1 dinar. Den mer luksuriøse TUT busser er litt dyrere, litt over en dinar, og går hvert 15. minutt.

Bilutleie

I ankomsthallen fines en skranke for bilutleiefirmaer: Avis, Budget, Hertz og Sixt. Det er også mange lokale bedrifter, men pass på at alle avgifter er inkludert i leieprisen, og at bilen er i god form. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, de sammenligner satsene til flere utleiere i et samlet tilbud.

Taxi

Ved drosjeholdeplass er det taxier med taksameter, sørg for sjåføren slår måleren på!. En tur til byen skulle koste 5,00 dinare ifølge måleren, men taxi sjåfører prøver ofte å få mer. Det blir en ekstra kostnad for bagasje, og etter 21.00 er det 50% tilleggsavgift. Ikke svar på "tilbud" fra drosjesjåfører i ankomsthallen!

Flyplass Parkering

Foran terminalbygningen er det en parkeringsplass med 2500 plasser, satsen er 0,65 dinar for de første 12 timene og etter det 3,00 dinarer per dag.