Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Seychelles Internasjonale Lufthavn. Nærmeste hoteller er La Roussette (tlf: +248 376 245), et enkelt gjestehus med hytter, og det luksuriøse ferieanlegget Wharf Hotel & Marina (tlf: +248 670 700). Siden Seychelles er ikke veldig stor, er alle hoteller faktisk ligger i nærheten av flyplassen. Noen andre hoteller på østkysten (der flyplassen ligger) er Le Relax Hotel (tlf: +248 382 900) Chalets d'Anse Forbans (tlf: +248 4366 111) og Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort og Casino (tlf: +248 287 287). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et store utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Seychelles Internasjonale Lufthavn tilbyr et rimelig utvalg av butikker. Det er en stor duty-free butikk og det finnes også butikker som selger lokale spesialiteter som likør (de berømte Coco d'Amour!) og kunst av lokale kunstnere. Det er også to gullsmeder. Som for å spise og drikke fasiliteter det er en restaurant og noen snackbarer.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Seychelles Internasjonale Lufthavn. For tapte og funnet gjenstander må du slå til informasjonsskranke.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i ankomsthall på den internasjonale terminalen for henvendelser om flyplassen. Skranke gir også turistinformasjon.

Business

Bortsett fra en VIP-lounge med grunnleggende fasiliteter som faksing og kopiering flyplassen gir ikke business fasiliteter. Disse fasiliteter er tilbudt av Berjaya Beach Resort (se Hoteller), som har for eksempel møteplasser og (ganske liten) konferanserom tilgjengelig.

Handikappede

Seychelles Internasjonale Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpasset toaletter.

Andre tjenester

Å veksle penger og andre finansielle tjenester kan du gå til tre banker: Barclays Bank, MCB Seychelles og Nouvobanq. Det er også noen minibanker spredt rundt terminal.