Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen.

Bil og buss

Flyplassen ligger langs veien fra Windhoek til Gobabis (B6) som er også kalt den Trans-Kalahariweg, avkjøringen til flyplassen er tydelig merket.

Busser drar fra avgangshallen til en kombinerte taxi og buss-stasjon på Independence Avenue midt i Windhoek. Det er også en direkte forbindelse med Eros Flyplass for flyreiser i Namibia. Akkurat som for drosjer er busspriser klart angitt. 

Bilutleie - Windhoek Internasjonale Lufthavn

I ankomsthallen er det skranker for bilutleiefirmaer: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Imperial. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, som sammenligner prisene hos flere tilbydere i et enkelt tilbud.

Taxi

Taxier er tilgjengelig utenfor ankomsthallen, her kan du kjøpe en billett på forhånd til fastsatt pris. Prisen til ulike destinasjoner er angitt på en egen infotavle. De offisielle drosjene er gjenkjennelig med en svart firkant med et tall og det er fordelsmessige å bruke disse. I Central Hall vil sannsynligvis mange andre drosjesjåfører prøve å snakke til dere, men det anbefales å ikke diskutere deres forslag!

Flyplass Parkering

Det er tre forskjellige områder for parkering, for korttids parkering, for langsiktige parkering og for ekstra langtidsparkering. Det sistnevnte området er i skyggen og er bevoktet, hvis du trenger parkeringsplass for mer enn fem timer anbefales det å sette bilen der.