Transport

Lokal transport

Tog

Under ankomsthallen er det en togstasjon. Det er en timebasert tjeneste til sentrum og havnen i Casablanca, og deretter til Mohammedia, Rabat, Salé og industribyen Kenitra. En togbillett til Casablanca koster 50 dirham for første klasse eller 35 dirham for andre klasse. For ytterligere informasjon, besøk nettsiden Office National des Chemins de Fer.

Bil og buss

Flyplassen ligger 30 kilometer sørøst for Casablanca, langs hovedveien til Marrakech, som nord for byen kobler til Casablanca-Rabat highway. Fra sentrum av Casablanca, følg skilting til Settat. Avkjøringen til flyplassen er tydelig angitt.

Busselskapet CTM holder en fast forbindelse mellom flyplassen og sentrum av Casablanca, reisetiden er omtrent en time. For ytterligere informasjon (tlf: +212 (0)522 361 304).

Bilutleie - Casablanca Mohammed V Lufthavn

I ankomsthallen er det mange skranker og pulter for bilutleiefirmaer Internasjonale kjeder som er representert er: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille leiebil på forhånd bruke tjenesten EasyTerra, den sammenlign prisene til flere utleiere inne et tilbud. 

Taxi

Foran ankomsthallen, er det nok av drosjer, disse er de såkalte grands taxis (hvit farge), som er mye dyrere enn petit taxi's (rød farge) som er bare lov å kjøre i byen. Det er et skilt med den offisielle priser, men nesten alle taxisjåførene forsøker å få mer. En tur til Casablanca sentrum koster ca 250 dirham.

Flyplass Parkering

Foran terminalbygningen er det en stor parkeringsplass med plass til kortsiktige og langsiktige parkering. Informasjon om parkeringspriser er ikke tilgjengelig.