Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er et hotel på Malé Lufthavn, Hulhule Island Hotel (tlf: +960 333 0888). Det finnes flere hoteller og ferie steder på Maldivene og i hovedstaden finner du litt luksus hoteller, inkludert Shangri-La Traders Hotel Male (tlf: +960 3300 888), Boutique Inn på Villa Shabnamee (tlf: +960 334 1002) og Wave Hotel & Spa (tlf: +960 300 1818). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det finnes et stort antall butikker både inne i terminal og utenfor bygningen, inkludert mange duty-free butikker som selger elektronikk, designer klær og de vanlige utvalg av kosmetikk, tobakk og brennevin. I tillegg finnes det en rekke restauranter, snackbarer og kafeer.

Bagasje

Du kan spørre om tapte gjenstander via Politiet på flyplassen (Sikkerhet Kontor) i avgangshallen.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i både internasjonale og nasjonale Avreise Hall for forespørsler om Malé Internasjonale Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Du finner også flere reisebyråer i ankomsthallen.

Business

Bortsett fra en VIP-lounge med grunnleggende fasiliteter som faks, kopiering og internettilgang, ikke Malé Lufthavn ikke tilbyr business fasiliteter. For dette må du slå til luksuriøse feriesteder og hoteller spredt rundt på Maldivene, eller hoteller i hovedstaten (se Hoteller).

Handikappede

Malé Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpasset toaletter. Fasiliteter for funksjonshemmede vil bli ytterligere forbedret når flyplassen har blitt utvidet og modernisert (se Innledning).

Andre tjenester

Helt Flyplass Cyber Kafe har fem datamaskiner møtte internet tilgang. Det er en bank ved Malé Lufthavn, the Bank of Maldives, der du kan veksle penger. Bortsett fra denne banken er det et apotek og en Førstehjelp Stasjon. Ved siden av kaffebar Mariyaad det er dusjer, som du kan bruke gratis. Utenfor terminalen er det en open-air lekeplass. Ved inngangen til avgangshallen er det et postkontor og det er også et bønne rom for muslimer. Den Flyplass Cyber Kafe har fem datamaskiner med internettilgang.