Tjenester

Tjenester

Hoteller

Nærliggende Langkawi Lufthavn ligger One Hotel Helang (tlf: +60(0)4 955 3030). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Langkawi Lagoon Resort‎ (tlf: +60(0)4 955 8181), Meritus Pelangi Beach Resort & Spa‎ (tlf: +60(0)4 952 8888) og Frangipani Langkawi Resort & Spa (tlf: +60(0)4 952 0001).

Butikker og restauranter

Shopping er en av Langkawi hovedattraksjoner som hele øya er tollfrie. Du vil finne noen duty-free butikker i terminalen, men det er mer i det store nærliggende kjøpesenter. Det er en fin butikk som kun selger produkter laget av sjokolade. Det er også noen spiser og drikker anlegg på Langkawi Lufthavn.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Langkawi Lufthavn. Det er en tapt-og-funnet skranke i den sentrale hallen.

Informasjon

Du kan slå til flyplassen informasjonen i den sentrale hallen for forespørsler om Langkawi Lufthavn, flytider og flyplass tjenester.

Business

Langkawi Lufthavn har en VIP-lounge. Omfattende forretnings fasiliteter tilbys av de nærliggende Mahsuri Internasjonale Oppvisning Senter og øya alpinanlegg (se Hoteller). Noen alpinanlegg leie ut møterom og / eller konferanserom.

Handikappede

Langkawi Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner.

Andre tjenester

Kun Maybank har en filial på Langkawi Lufthavn. Det er også noen minibanker. I ankomsthallen finner du noen reisebyråene. Trådløst internett (Wi-Fi) er tilgjengelig på flyplassen.