Bilutleie Kenya

Bilutleie Kenya 

Generell informasjon og forskrifter 

Når gjenstand for trafikkregler fremkommer i en samtale ordet "none" kommer til hjernen. Nedre aldersgrense for leiebil i Kenya er rimelig høy, 23 år. Noen utleiefirma med bruke en 25 år minimum. 

Trafikk reiser til venstre og fartsgrenser er ofte irrelevant. Husk at overdreven kjøring er en farlig forfølgelse og en god grunn for bøter ved stolte polititjenestemenn. 

Det lønner seg å ta hensyn til detaljer som ødelagte deler ofte ødelegge moroa under en tur. En dyrere leiebil tar deg videre og er mer pålitelig i Kenya. 

Kjøring i Kenya med leiebil 

Nasjonalparkene i Kenya er åpne for besøkende med bil, selv om gode forberedelser er i orden. Overnatting i parkene er bare tillatt i hytter, under oppsyn av tur-operatører. Tilfeldig inn i en park med bil å sette opp et telt er strengt forbudt, og, enda viktigere, veldig farlig. Helt siden uavhengigheten til den tidligere britiske kolonien, misnøye regler landet. Det anbefales derfor å ansette en sjåfør med leiebil. 

Nabolandene kan enkelt nås, selv om driverne rådes til ikke å krysse ørkenen i nord. Væpnet konvoier er de eneste tegn på trafikk i denne regionen. Reise til Etiopia er enkelt gjennom byen Moyale, kan Uganda nås via Busia og Tanzania gjennom Namanga.

Det er rikelig med nasjonalparker i Kenya. På en halv time fra Nairobi ligger Nairobi National Park, en annen fin park er Lake Nakuru Nasjonal Park. Her finner du over 400 arter av fugler, løver, leoparder, sjiraffer, neshorn og mer. Denne parken kan nås innen 30 minutter også. 

Leie en bil i Kenya 

Når du ordne leiebil, tjenestene på flyplassen er god. Mange store bilutleie selskapene er lokalisert her. Du kan bruke tjenestene til Avis, Budget, Europcar og Hertz.

Et annet alternativ er å bestille en bil gjennom EasyTerra. Denne organisasjonen sammenligner forekomst av lokale bedrifter for din bekvemmelighet.