Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Kairo Lufthavn som ennå, men en T-bane linje bygges som vil koble flyplassen med Mohandesin stasjon (i Giza) i 2012.

Bil og buss

Kairo Internasjonale Lufthavn ligger 22 kilometer nordøst for den egyptiske hovedstaden. Inntil nylig infrastrukturen var helt utilstrekkelig, men siden åpningen av en ny bomvei situasjonen har bedret seg betraktelig. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil fra Kairo ringvei. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Flere bussruter koble flyplassen med den egyptiske hovedstad. For turister skyttelbussen er enklest. Denne bussen går til Heliopolis, Nasr City, Cairo Center, Giza, Mohandesin, Zamalek, Maadi og pyramidene. I Ankomsthallen både Terminal 1 og 3 kan du kjøpe en buss billett (tlf: +20(0)2 2265 3938).

Bilutleie Kairo Lufthavn

Du kan leie en bil i Ankomsthall i begge Terminaler 1 og 3. Seks bilutleie selskaper er til stede ved Kairo Lufthavn: Avis, Budget, Europcar, J Car, Hertz og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er mange drosjer utenfor ankomsthallen, men du vil allerede være kontaktet av sjåfør lover deg en "god pris" inne i terminalen. Men noen ganger er dette faktisk er tilfelle, du bedre først informere deg om forutsetningen priser. Du kan for eksempel spørre en kamerat egyptisk reisende. Du kan også bestille taxi på forhånd online via Cairo Taxi. Turen til Kairo sentrum tar 30-60 minutter, avhengig av trafikken.

Flyplass Parkering

Det er store parkeringsplasser utenfor Terminaler 1 og 3. Du betaler fem egyptiske pounds per time. Det finnes er parkeringshus i nærheten Terminal 2.